VISIE


Her-leef is ontstaan uit een verlangen om waarheid, liefde en hoop te brengen in een wereld die gebroken is. Vele mensen zijn beschadigd door het leven, zitten vast in leugens en kijken niet naar zichzelf zoals God naar hen kijkt. Uit eigen ervaring weet ik wat het is om de beschadigingen van het leven te voelen en vast te zitten in leugens. Ik heb mogen ervaren dat Gods waarheid je werkelijk vrij maakt en heb daarom het verlangen om mensen diezelfde Waarheid te laten zien. 

 

Om dit proces in beeld te brengen maak ik aan de hand van afvalhout verschillende creaties, waarin Gods waarheid, liefde en hoop spreekt. Ik heb heel bewust gekozen voor afvalhout, omdat dit het proces weerspiegelt van ons leven. Hoe beschadigd en gebroken we ook zijn, Hij wil met ons aan de slag omdat Hij onvoorwaardelijk van ons houdt. Het is geweldig om van iets wat niets meer lijkt, iets prachtigs te maken. Wat we ook hebben meegemaakt, voor Hem zijn wij altijd bruikbaar in Zijn koninkrijk en van grote waarde!


 Herken jij jezelf in het afvalhout? Ervaar jij in jouw leven ook scheve randjes, splinters en de roestige spijkers die er al te lang zitten? Of zijn het de diepe gaten en voelbare ruwe plekken die je blijven achtervolgen? Verlang je er naar dat dit veranderd?
Wacht niet langer en neem contact met mij op! Ik help je graag!


     Mandy Wetering