BEGELEIDING"Bedachtzaam - empathisch - liefdevol - geduldig - krachtig - eerlijk en

met een bewogen hart wil ik naast mensen staan, naar hen luisteren en hen helpen een mooier mens te worden!"

 


 

Al 15 jaar ben ik werkzaam als professioneel begeleider binnen verschillende doelgroepen en ervaringsdeskundige op het gebied van identiteitsproblematiek. Ik weet hoe ingewikkeld en kwetsbaar het leven soms kan zijn. Daarom wil ik er voor je zijn en naast je staan, om je te ondersteunen en begeleiden daar waar jij het nodig hebt. Ik ben een persoon die denkt in mogelijkheden en jou als persoon hoog heeft staan. Gezien en gehoord worden staat binnen mijn werkwijze met stip bovenaan!

         


   

  • WERKWIJZE

   Maatwerk
   Ik lever maatwerk vanuit een creatieve inslag. Op deze manier probeer ik bij een ieder persoonlijk aan te sluiten. Daar waar nodig creëer ik zelf passend beeldmateriaal om bepaalde processen in kaart te brengen. Beelden kunnen vaak meer zeggen dan woorden en kunnen helderheid scheppen in je eigen denken. Ik kijk naar wat jij nodig hebt.

   Doelgroep
   Ik bied persoonlijke begeleiding aan zowel jongvolwassenen als kinderen.

   Problematiek
   Je kunt bij mij terecht als er sprake is van:
   * Sombere en onzekere gevoelens
   * Angsten
   * Minderwaardigheid
   * Verwarring in je denken
   * Moeilijk in contact komen met anderen
   * Moeilijk kunnen omgaan met emoties
   * Autisme / ADD / ADHD

   * Hechtingsproblematiek

   Ook ondersteun ik je graag bij praktische zaken. Lukt het je maar niet om structuur in je leven te krijgen? Is je administratie een chaos geworden of weet je niet meer hoe je contact moet onderhouden met verschillende instanties? Ik help je graag.

   Concreet en praktisch
   De gesprekken zullen bij jou thuis of een afgesproken locatie plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om tijdens een wandeling de moeilijkheden in jouw leven te bespreken. De vorm van begeleiding wordt ten alle tijde afgestemd op jouw behoeftes en persoonlijke situatie.

   Identiteit
   Ik werk vanuit een christelijke identiteit, maar iedereen is welkom! Geloofszaken bespreken kan en mag te allen tijde, maar hoeft niet.

  • FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

   - Vanuit de WMO (gemeente)
   - Particulier

   Je hoeft het niet alleen te doen!
  Neem contact op en we kijken samen wat ik voor je zou kunnen betekenen!